Boka Online

Ankomst
Avresa

Konferens

Konferenshotell i Helsingborg, Skåne.

Våra gäster erbjuds möjlighet till att hålla möten eller mindre konferens för upp till 10 personer. Antingen på bottenvåningen nära reception och frukostmatsal eller på 2:a eller 4:e våningen i lite mysigare Mötesrum. Finns tillgång till att koppla upp sin dator på en tv-skärm.


Ring oss på 042-372400 eller
maila till linnea@hotell-linnea.se för att diskutera en offert.

Vi arrangerar naturligtvis fika på hotellet, - lunch och middag helt enligt era önskemål.

Vid större konferenser samarbetar vi med Möllegrändens festvåning som har stor erfarenhet av större arrangemang. Gå vidare till deras länk för att få mer information om dem. www.mollegrandensfestvaning.se

Konferens med komfort

Kom till oss på Hotell Linnea i centrala Helsingborg för att hålla konferens eller möten. Att komma till en ny och inspirerande miljö tror vi är viktigt för både kreativiteten och för att få nya infallsvinklar. Här kan ni hålla möten ostört och i en avslappnad och trivsam atmosfär. Så lämna kontoret för en stund och ta del av hotellets alla bekvämligheter. Vi erbjuder konferensmöjligheter och mötesrum för både den mindre konferensgruppen och större sällskapet. Vi anpassar efter era önskemål och behov och hjälper er hitta en lämplig lokal eller passande mötesrum för just ert sällskap.

Vi hjälper till med all service och utrustning som behövs för att hålla en lyckad konferens eller möte. Självklart har vi trådlös internetuppkoppling.

Fullständig konferensupplevelse på Hotell Linnéa

En stor och viktig del av en konferensdag är maten. Med många nya intryck och effektivt arbete behöver energidepåerna fyllas på. Hos oss kommer inget att fattas er i mat- och dryckesväg. Vi ordnar allt från frukost, lunch och middag till fika och uppfriskande dryck i pauserna. Prata med oss om hur ni tänker lägga upp dagen, så hjälper vi till att ordna matupplevelsen på bästa sätt. 


Maila och berätta vad ni är ute efter så gör vi vårt bästa för att ordna det tillsammans med våra samarbetspartners!

Om ni väljer en övernattning på vårt hotell får ni verkligen den fullständiga konferensupplevelsen. Våra personliga rum står tillgängliga för er med all komfort. Hos oss vaknar du utvilad för en ny konferensdag eller för hemfärd. Med vårt perfekta läge mitt i staden har ni alla möjligheter att ta del av hela stadens nöjesutbud. En gemensam upplevelse på eftermiddag och kväll brukar höja gemenskapen, ge tillfälle till att smälta dagen under mer informella former och ge en fin avslutning på er mötes- eller konferensdag. Vi står gärna till er tjänst med förslag på aktiviteter och utbud.

Med en hotellkonferens har du möjlighet att sy ihop en riktigt lyckad mötesdag med högsta komfort i en härlig och inspirerande miljö som sätter guldkant på er upplevelse.

Välkommen till vårt personliga konferenshotell i Helsingborg, Skåne.